Professors a internet que ens poden ajudar a preparar les proves.

Si volem preparar les proves del graduat en educació secundària, graduat en eso, des de casa ens poden ser de molta utilitat determinats vídeos penjats a internet de diversos professors que ens expliquen determinats conceptes alguns dels quals abarquen les possibles preguntes que poden sortir el dia de la prova. Les classes del david són realment bones. Explica molt bé. Només haurieu de seleccionar aquells continguts que us poden ser d’interes per les proves. Si són vídeos de youtube us podeu fer llistes per categòries per exemple física, matemàtiques, naturals…etc.
Encara que estiguin en anglès us poden ser de molta utilitat els videos de khanacademy. Educatina segueix la mateixa forma d’explicar que khanacademy però el llenguatge utilitzat és el castellà. A la pàgina web de l’Andreu podreu trobar molts vídeos ordenats per categories, segons continguts. Us deixo un exemple de cada un dels creadors anteriorment esmentats. L’Andreu també ha creat un canal a youtube al qual us podeu suscriure.

Andreu Ortín

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *