Proves lliures graduat en eso i d’acces a grau mitja.

A internet hi ha una gran quantitat de material que permet  preparar aquestes proves sense necessitat de tenir que assitir a cap acadèmia privada, amb costos generalment molt elevats. Entre els espais webs creats recientment hi ha la pàgina d’un professor en la qual no només es recullen recursos que poden ser de molta utilitat pels candidats que estiguin preparant aquestes proves si no que es poden fer consultes al professor. La web és la següent per si algú està interessat en preparar les proves de graduat en eso, acces a grau mitja o les proves lliures per obtenir el títol de batxillerat (de recient creació en algunes comunitats).
Us deixo aquí l’enllaç d’aquest web que encara està en procés de contrucció.

Andreu Ortín

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *